Kontakt

Telefon

+381 69 2906511
+381 69 2906512

Email

djuricnekretnine@gmail.com

Adresa

Vuka Karadžića 49

Radno vreme

Pon – Pet
09:00 – 17:00

Kontakt Đurić Nekretnine

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije u vezi sa Đurić Nekretnine, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, emaila ili društvenih mreža. Naš tim će se potruditi da vam što pre odgovori i pruži potrebnu podršku. Hvala vam na poverenju i radujemo se što ćemo vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva u svetu nekretnina.

Naše usluge

 

Đurić Nekretnine je vaša pouzdana agencija za nekretnine koja se bavi posredovanjem u kupoprodaji i iznajmljivanju nekretnina. Naš stručni tim vam stoji na raspolaganju za sve vrste pitanja, bilo da su vezana za pravne aspekte kupovine, prodaje ili zakupa nekretnina, procenu tržišne vrednosti ili savetovanje u vezi sa investicijama u nekretnine.

 

Zašto nas kontaktirati?

  • Profesionalnost i iskustvo: Naš tim se sastoji od iskusnih agenata sa dugogodišnjim iskustvom u industriji nekretnina. Svaki član našeg tima je posvećen pružanju najvišeg nivoa usluge.

  • Personalizovana podrška: Razumemo da su potrebe svakog klijenta jedinstvene. Zbog toga pružamo personalizovanu podršku, usklađenu sa vašim specifičnim potrebama i ciljevima.

  • Široka baza podataka: Imamo široku bazu nekretnina koja pokriva različite lokacije i tipove nekretnina. Bilo da tražite stan, kuću, poslovni prostor ili zemljište, možemo vam pomoći da pronađete idealnu nekretninu.

  • Pravna podrška: U saradnji sa našim timom pravnih stručnjaka, osiguravamo da su svi vaši pravni poslovi vezani za nekretnine u skladu sa zakonom i vašim interesima.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik